Splendid Plisséhordeur

Een hordeur kopen? Deze soorten zijn er

Uit deze hordeuren kun je kiezen

Ben je van plan een hordeur te kopen? Bij https://www.instyledecoration.nl/ zijn er diverse hordeuren waar je uit kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit rolhordeuren, scharnierende hordeuren en plissé hordeuren. In dit artikel gaan wij wat dieper in op deze verschillende soorten hordeuren. Lees snel verder voor meer informatie en kies de best passende hordeur voor jouw woning uit.

Rolhordeur

Bij een rolhordeur wordt het gaas uitgerold bij het openen van de hor. Bij het sluiten wordt deze weer opgerold. De deur kan vaak in twee standen. Zo kan deze geheel open of geheel dicht. Vaak hebben de meer kwalitatieve rolhorren een extra remsysteem. Het is dan ook aan te raden om voor een meer kwalitatieve rolhordeur te kiezen.

Plissé hordeur

De plissé hordeur op maat is enorm populair in Nederland. Veel Nederlandse huishoudens beschikken dan ook over deze hordeuren. We houden ervan! En dat is niet zonder reden, want deze hordeuren ogen zeer stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in diverse designs, waardoor er altijd een design is die precies bij jouw interieur past. Ook is de constructie erg sterk, waardoor de hordeuren een lange levensduur hebben. Je betaalt iets meer dan voor andere hordeuren, maar daar krijg je ook veel voor terug.

Scharnierende hordeur

Ook de scharnierende hordeur wordt nog steeds toegepast. Dit gebeurt vaak door mensen die huisdieren hebben. Deze hordeur kan namelijk worden voorzien van extra sterk huisdierengaas dat zowel tegen honden- als kattennagels bestand is. Hierdoor kunnen de huisdieren het gaas niet kapotmaken. De scharnierende hordeur kan pollen tegenhouden en is daardoor ook ideaal als je last van hooikoorts hebt. Zo kun je je raam toch open laten staan. Bovendien gaan deze hordeuren lang mee en staan ze bekend om hun duurzaamheid.

Voor welk type hordeur kies jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.