Korting op een dagje Wildlands

Gaan jullie binnenkort een dagje naar Wildlands toe? Wees dan slim en lees snel verder! Het is namelijk zo dat je eigenlijk altijd wel een leuke korting kunt krijgen op je dagje uit naar Wildlands. Je doet er altijd slim aan om je entreekaart online te kopen en niet aan de kassa. Aan de kassa zul je altijd meer betalen dan dat je de tickets online besteld. Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van een Wildlands korting. Je leest er meer over hieronder.

Korting pakken

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe je gebruik kunt maken van een korting. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt ervoor kiezen om te gaan sparen voor een korting. Er zijn regelmatig spaaracties bij supermarkten bijvoorbeeld. Heb jij de korting direct nodig? Neem dan een kijkje op de actie websites. Hier zie je dagelijks leuke kortingen staan zodat jullie dagje naar de dierentuin veel voordeliger zal zijn. De kortingen kunnen hier oplopen tot wel 60% per persoon! En je kunt dezelfde dag nog naar Wildlands als je dat zou willen. Je zou ook kunnen kijken of je een korting kunt krijgen via een lidmaatschap. Sommige geven namelijk een leuke korting op je entreekaart! Heel soms zijn er entreekaarten voor Wildlands te krijgen via een veiling. Dit is een paar keer per jaar. We zien dat de korting dan ook vaak erg hoog oploopt! Je ziet al deze kortingen op onze pagina met Wildlands kortingen.

Wildlands Emmen

Wildlands is de dierentuin in het noorden van ons land. Nog niet zo lang geleden is deze dierentuin verhuisd en nog mooier geworden dat hij als was! Er is zelfs een echte achtbaan waar je als bezoeker gebruik van mag maken. Als je een bezoekje brengt aan Wildlands trek er dan de hele dag voor uit. Er is zoveel te zien en te beleven dat je dit namelijk echt wel nodig hebt. Wildlands is opgedeeld in 3 verschillende klimaatzones. Erg leuk om doorheen te wandelen en een tochtje met de boot te maken. Kinderen vinden het geweldig in Wildlands en jullie zullen je zeker geen moment vervelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *