Op vakantie in eigen land? Kies voor een heerlijke wellness hotel in Nederland

Wilt u heerlijk op vakantie in eigen land maar wilt u ook een dagje heerlijk ontspannen of naar de sauna? Dan is wellicht een hotel arrangement iets voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om op de Veluwe naar een resort te gaan waarbij u heerlijk kunt genieten van een dagje wellness maar ook de omgeving kunt verkennen. Tegenwoordig zijn er vele wellness hotels in Nederland waar u leuke acties voor kunt vinden, bijvoorbeeld een overnachting plus drie gangen-diner en toegang tot het wellness van zo’n hotel voor een zacht prijsje. In dit artikel lichten wij toe waarom een wellness op de Veluwe een ideale plek is.

Vakantie op de Veluwe

Als u op vakantie op de Veluwe lijkt het net of u zich in het buitenland waant. De mooie bosrijke omgeving is alleen al een weldaad voor uw geest. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen te overnachten in een wellness resort op de Veluwe. Midden in de bossen en tussen de prachtige weilanden heerlijk bijkomen en even weg van de alledaagse sleur en drukte. Hier kunt u echt even tot rust komen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de omgeving zelf gaan ontdekken per fiets, of bijvoorbeeld het park de nationale Veluwe bezoeken en oog in oog komen te staan met groot wild. Maar op en rond de Veluwe is nog veel meer te doen, u kunt bijvoorbeeld ook de culturele hotspots bezoeken zoals de Hanzesteden of paleis het Loo. Daarnaast kunt u ook naar het dierentuin Burgers zoo gaan. Eenmaal terug op het resort is het heerlijk ontspannen in de sauna of genieten van een heerlijke massage. Een ideale combinatie dus. Zo heeft u echt het idee dat u op vakantie bent en komt u heerlijk ontspannen terug thuis.

Meer informatie over de mogelijkheden zoals een hotel arrangement? Bezoek dan eens de website van Thermen Bussloo voor leuke acties en mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *