Restaurants in Rotterdam| Bedrijfsuitjes en teamuitjes

Wij krijgen vaak de vraag of wij onze eigen locaties hebben voor onze bedrijfsuitjes. Wij plaatsen onze evenementen altijd bij verschillende restaurants in Rotterdam en met onze jarenlange ervaring hebben wij veel contacten en samenwerkingen opgebouwd. Op dagelijkse basis werken wij samen met een aantal locaties. Wij focussen ons voornamelijk op grote groepen en daarom is een aparte ruimte in een restaurant vaak noodzakelijk. Op deze manier hoef je geen rekening te houden met andere gasten en kunnen jullie de activiteit in alle vrijheid spelen.

Met onze stadsspellen vindt alleen de speluitleg en prijsuitreiking plaats in de horecalocatie, maar tijdens een dinerspel spendeer je de hele avond in een restaurant. Het restaurant verzorgd dan het diner en de drankjes en wij van Uitjesbureau verzorgen het entertainment en het spel. Vooraf geven jullie de menukeuzes door en maken jullie een keuze tussen een drankassortiment of betalen op rekening. Deze punten worden altijd van tevoren goed doorgesproken met de event manager, zodat hierover op de avond zelf geen onduidelijkheid ontstaat. 

Wij geven je graag een kleine impressie van restaurants waar wij veel mee samenwerken voor een bedrijfsuitje Rotterdam.

Bar Restaurant Prachtig heeft een unieke locatie met prachtig uitzicht over de iconische Erasmusbrug, de Maas en de Willemsbrug. De chef speelt met de verschillende seizoenen en er is een ruime keuze uit verschillende internationale gerechten. De aparte ruimtes bieden de mogelijkheid om een bedrijfsuitje te organiseren. Je zit pal aan het water, dus als je nog een ritje met de watertaxi wil maken, dit is je kans!

Nieuw Rotterdams Cafe, in de volksmond ook wel NRC, is een begrip op de bekende en altijd gezellige Witte de Withstraat. Een centrale ligging, grote menukaart met veel keuze en de verschillende aparte ruimtes maken NRC tot een geweldige locatie om een teamuitje te organiseren. Sommige zalen kunnen zelfs omgebouwd worden tot evenementenlocatie en daarom ook helemaal geschikt voor bedrijfsfeesten. 

Wij organiseren niet alleen bedrijfsuitjes in het centrum van Rotterdam! Onze sportieve activiteiten vinden ook vaak plaats op en rondom de Kralingse Plas. Ook daar maken wij gebruik van verschillende restaurants om het spel te starten of om een lunch, diner of barbecue te organiseren.

De Tuin van de Vier Windstreken is een ideale plek om te ontspannen na een dag flink zwoegen tijdens een sportieve activiteit. Wil je na afloop van De Sloepenrally even bijkomen met een drankje en misschien wel een barbecue? De Tuin biedt die mogelijkheid. Naast een heerlijke tuin met uitzicht op het water beschikken ze ook over verschillende binnenruimtes die de mogelijkheid bieden om jullie dag een gouden randje te geven.

De Schone Lei heeft een unieke locatie met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam. Midden in de natuur, aan de oever van de Kralingse Plas je bedrijfsuitje starten of afsluiten? Dat kan bij De Schone Lei! Er zijn verschillende mogelijkheden. Er wordt een heerlijk driegangendiner aangeboden voor groepen waarbij er altijd rekening gehouden wordt met dieetwensen en allergieën. 

Hebben jullie al een (andere) locatie in gedachte of zelf een ruimte ter beschikking? Daar doen wij natuurlijk ook niet moeilijk over. Onze spellen kun je spelen vanaf elke locatie, zolang er maar een aparte ruimte ter beschikking is voor jullie gezelschap. 

*Sommige horecalocaties vragen een zaalhuur, dit vind je altijd terug op de offerte

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.