Heerlijk wonen in Nederland met VvE beheer

Het beheren van een VvE is ingewikkelder dan het lijkt. Binnen het takenpakket van de VvE beheerder valt onder meer: administratie, technisch en bouwkundig beheer, jaarverslagen, wet- en regelgeving en organisatorisch beheer. de VvE zelf beheren vraagt dan ook behoorlijk wat tijd en de nodige kennis. Hebben jullie als Vereniging van Eigenaren niet genoeg tijd en kennis in huis om het beheer van de appartementen zelf uit te voeren? Vermijd een slapende Vereniging van Eigenaren en besteed het beheer uit! De professionele VvE beheerder neemt alle of een deel van de taken over. Op deze manier kunnen jullie als Vereniging van Eigenaren ontspannen wonen.

Goed VvE beheer kent vele voordelen

Het hebben van een actieve Vereniging van Eigenaren komt ten goede aan het woongenot en de waarde van het appartement. Een actieve VvE is goed georganiseerd en komt op tijd in actie. Maar, wat is een gezonde Vereniging van Eigenaren nu precies? Een gezonde VvE vergadert op z’n minst één keer per jaar. Tevens zorgt de VvE dat het complex van goed onderhoud wordt voorzien. Het is verder van belang dat er een MJOP opgesteld wordt. Hierin staat wat het onderhoud gaat kosten en wanneer dit plaatsvindt. Een inactieve Vereniging van Eigenaren brengt meerdere nadelen met zich mee. Zo zijn plichten voor de appartementseigenaren niet duidelijk en wordt de veiligheid in en om het gebouw niet gewaarborgd.

Het beheer van de Vereniging van Eigenaren (deels) uitbesteden

Om te waken voor een actieve en gezonde VvE, kunnen jullie kiezen voor VvE beheer uitbesteden. Dit is mogelijk voor het complete beheer of bijv. alleen het technisch beheer zijn. Indien jullie het beheer van de VvE uit handen geven, helpt een onafhankelijke partij bij zowel advies en begeleiding als concrete uitvoering. Denk hierbij aan zaken als; algemeen beheer, bouwkundig beheer, administratie en het heractiveren van een VvE. Door het VvE beheer uit te besteden aan professionals ben je verzekerd van een kwalitatief goede aansturing en begeleiding. En dat resulteert in een comfortabele woonomgeving, het behoud van waarde voor het pand en zonder zorgen wonen. Meer info over het uitbesteden van VvE beheer? Bekijk dan eens op www.asnvvebeheer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *