Coronaproof op vakantie gaan in eigen land

Doordat we door corona niet meer zo makkelijk naar Spanje of Griekenland kunnen vliegen of de camper naar Toscane kunnen pakken, vieren we steeds meer vakantie in eigen land. Vooral met het mooie weer voor de deur, is dat niet eens zo’n onaangenaam idee.

Vooral de provincies Brabant, Zeeland, Limburg, Gelderland en Friesland zijn populair voor vakantie in eigen land. Grotendeels komt dat omdat in deze provincies veel natuur en rust te vinden is. Het speelt natuurlijk ook een rol dat door corona veel Nederlanders plekken opzoeken waar je lekker buiten kunt zijn en de ruimte hebt om actief bezig te zijn. Denk aan heerlijk wandelen, zwemmen, fietsen of suppen. Nu de lente zich heeft aangekondigd en mooie zonnige dagen voor de deur staan is het nu alleen nog maar een kwestie van een provincie kiezen die het beste bij jouw vakantiewensen past.

Op vakantie in Brabant

De provincie Brabant heeft veel in huis. Of je nu op zoek bent naar bossen om te wandelen, graag Bourgondische steden wilt bezoeken, natuurgebieden zoals de Biesbosch en Loonse en Drunense Duinen wilt bezoeken of een plek zoekt waar je lekker met de kids kunt ravotten; Brabant heeft het. Mocht je op zoek zijn naar een voordelige vakantie in Brabant in een leuke vakantiewoning waar je volop van vrijheid kunt genieten, privacy en rust, dan kun je goed terecht bij een van de vele vakantieparken. Een vakantiepark in Brabant biedt vertier genoeg.

Wacht niet te lang met boeken

Nu er minder buitenlandse gasten naar Nederland komen, is er meer ruimte voor Nederlanders om een vakantiehuis te boeken. Toch gaat het aantal reserveringen snel. Wacht dus niet te lang als je van plan bent om een vakantie in eigen land te boeken voor de lente en zomer. Ook al ben je niet van de lange vakanties, dan is het ook gewoon een goede optie om een weekendje weg te gaan in een ander stukje Nederland. Voor een grote keuze vakantiehuizen en bungalows kun je goed terecht op Bungalow.net. Dit Nederlands bedrijf is gespecialiseerd in vakantieparken in Nederland en overige Europese landen.

Maak kennis met de provincie Friesland

Zoek je een groene omgeving, sla dan zeker Friesland niet over. Als je liefhebber bent van watersport, knusse dorpjes en groene natuur zit je goed in Friesland. Deze provincie kent vele vakantieparken en bungalowparken aan het water. Neem bijvoorbeeld een vakantiepark dat in het Nationale Park De Alde Feanen ligt, een natuurgebied die je makkelijk op de fiets of te voet kan verkennen. Veel vakantieparken verhuren fietsen en e-bikes en soms zelf e-choppers. Lekker zelf koken in je ruime en volledig verzorgde vakantiehuis of bungalow op een vakantiepark in Friesland waar je niets tekort komt, is natuurlijk een fijn uitzicht om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *