Dagjes uit in Nederland

 

De vakantieperiode is voor de meeste mensen voorbij. Gelukkig betekent dat niet dat er geen tijd meer is voor andere leuke uitjes. Nederland barst van plekken waar jij je prima een dag kan vermaken. Onze favoriete plekken en uitjes lees je hieronder.

 

Maastricht

Breng eens een bezoekje aan het zuiden van ons land. Geniet van een drankje bij een van de vele cafés in de stad. Vaar met de boot over de Maas en vergeet niet om het meest bijzondere van de Limburgse stad te bezoeken: de Sint-Pieter grotten. Kortom in Maastricht ben je wel een dagje zoet.

 

Friesland

Van het zuiden van het land naar het noorden. De provincie Friesland bevat alles om helemaal tot rust te komen. Wat dacht je van een bootje huren en helemaal lekker ontspannen. Een boot huren in Friesland is ook de perfectie manier om eens de natuur te bewonderen die ons land te bieden heeft. Van de leuke Friese stadjes vaar je snel mooie meren op.

 

Zeeland

Een andere plek om de natuur op de zoeken is Zeeland. Waai hier lekker uit op het strand. Heb je zin in iets sportiefs? Neem dan een dagcursus golfsurfen, windsurfen of kite surfen. Een toffe uitdaging om eens aan te beginnen. Je kan natuurlijk ook een handdoek neerleggen op het strand en in alle rust een goed boek lezen of één van de knusse Zeeuwse stadjes bezoeken om heerlijke mosselen te eten.

 

Amsterdam

Ga liever voor een dagje in een grote stad dan kan Amsterdam niet ontbreken. Met de bijenkorf, Hudson’s Bay en verschillende kleine winkeltjes is de hoofdstad de ideale plek voor een goede shopdag. Natuurlijk kan je ook lekker door het Vondelpark struinen en gaan picknicken. Bezoek het Rijksmuseum of het Anne Frank Huis voor een meer cultureel dagje. In Amsterdam is voor ieder wat wils.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.