Kleine giveaways om aandacht te trekken en vast te houden

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om specifiek en doelgericht uw doelgroep te bereiken? Dan is een beurs misschien wel waar u naar op zoek bent! Een branche gerelateerde beurs trekt namelijk precies de bezoekers aan die interessant kunnen zijn voor uw onderneming. Zo nu en dan op een beurs staan, of jaarlijks op uw meest succesvolle, kan dus van grote invloed zijn. Misschien was uw vorige beurs niet zo’n succes, of wilt u juist nóg beter resultaat behalen. Lees dan gauw verder om erachter te komen hoe u van uw dag op de beurs een groot succes kunt maken!

Geef praktische giveaways cadeau

Ondernemers kiezen er wel vaker voor om kleine artikelen weg te geven wanneer zij op een beurs of evenement te vinden zijn. Maar, veel mensen maken de fout dat ze iets weggeven wat eigenlijk geen praktische aard heeft. Dit resulteert erin dat, na afloop van de dag, het artikel thuis ergens neergelegd of opgeborgen wordt en er nooit meer naar omgekeken wordt. Zo gaat de hele kracht van een giveaway weg. Door een praktische giveaway te schenken, zoals een kleine powerbank, zal de ontvanger hem regelmatig gaan gebruiken. Laat de powerbanks bedrukken en elke keer dat de powerbank gebruikt wordt zal de gebruiker herinnert worden aan úw onderneming. De waardering voor de powerbank zal onbewust ook overslaan op uw onderneming.

Bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan

Kleine relatiegeschenken bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan zorgt er dus voor dat uw potentiële klanten regelmatig herinnert worden aan u. De volgende keer dat zij dan een oplossing voor hun probleem zoeken zal uw onderneming zeker in hun gedachten voorbij komen. Wilt u dus een groot succes maken van uw volgende beurs of evenement? Laat dan vooral kleine giveaways bedrukken en deel deze aan de bezoekers van uw stand uit!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.