Leuke teamuitjes in Nederland

Ga je binnenkort met het team op stap, maar moet er nog bepaald worden waar jullie heen gaan? Er bestaan een hoop verschillende soorten teamuitjes. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet!

Escape rooms

Tegenwoordig zijn escape rooms erg populair. En terecht! Je wordt samen met je team opgesloten in een ruimte. Door allerlei puzzels en raadsels op te lossen probeer je samen zo snel mogelijk (en meestal binnen een uur) te ontsnappen. Tussendoor krijg je soms een hint, want zo makkelijk is het meestal niet om te ontsnappen! Een escape room is uitermate geschikt voor teambuilding; je leert elkaar goed kennen. In Nederland zijn er heel erg veel verschillende escape rooms te vinden, je raakt dus nooit uitgespeeld.

Virtual Reality

Je hebt vast weleens van Virtual Reality gehoord. Maar wist je dat er ook verschillende virtual reality activiteiten bestaan? Bij Virtual Reality Amsterdam valt er van alles te beleven met een VR bril op. Je kunt er bijvoorbeeld VR roeien, paintballen in VR, racen en nog veel meer. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open! Ook is er de Augmented Reality (AR) experience: uit de muren komen Robots tevoorschijn. Lukt het jou ze weg te jagen?

Een creatieve workshop

Elkaar (beter) leren kennen, onder het genot van een drankje en terwijl je met iets creatiefs bezig bent? Creatieve workshops zijn vaak erg populair als teamuitje. Kies bijvoorbeeld voor een schildercursus, leer haken of doe mee aan een graffiti of  verfgooiworkshop. Altijd al willen leren fotograferen? Ook een fotografiecursus kan een nuttige en gezellige manier zijn om tijd met elkaar door te brengen.

Een sportieve activiteit

Een tafeltennistoernooi, beachvolleybal, samen zwemmen of een dansles nemen, er zijn een hoop verschillende sporten die je samen met je team kunt gaan doen. Of wat dacht je van bubble voetbal? Dat wordt gegarandeerd een hilarische belevenis! En natuurlijk bestaan er ook activiteiten voor de wat minder sportieve mensen, zoals glow in the dark golf of bowlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *