makelaar oost nederland

Een woning vinden in het oosten van Nederland

Elke provincie en deel van Nederland heeft zijn eigen schoonheden en unieke plekken. In het westen kun je genieten van de mooie stranden en grote steden en in het oosten geniet met van de prachtige natuur en mooie fietspaden. Steeds meer mensen die net met pensioen gaan besluiten om in het oosten lekker rustig te gaan wonen. In dit artikel vertel ik over een aantal prachtige plekken in Twente om op je oude dag te gaan wonen. 

De Lutte

De Lutte staat bekend om zijn gezellige dorpskern, prachtige natuur (het Lutterzand) en vriendelijke burgers. De gemiddelde leeftijd van de Lutte ligt ook hoger ten opzichte van andere dorpen in Twente. Als je een rondje rond de omgeving van De Lutte fietst dan zal het je opvallen dat je niet alleen bent. De Lutte is een echte toeristen hotspot en trekt de meeste toeristen van alle steden uit Twente. De huizen in De Lutte zijn relatief goedkoop vergeleken met de omliggende dorpen. Dit komt doordat de jeugd steeds meer naar de grote steden trekt. 

Enschede

Enschede staat bekend om zijn grote stad die tot in de verre omgeving vele bezoekers trekt. Het meest gezellige plekje is de oude markt. Als je op zoek bent naar een woning in Enschede dan is het verstandig om hiervoor op zoek te gaan naar een makelaar in Enschede. Enschede kent naast zijn vele prachtige wijken ook een aantal wijken waar je als gepensioneerde niet het woon- en leefplezier gaat vinden die je zoekt. Veel oudere mensen kiezen ervoor om aan de kant van Lonneker een woning te zoeken. Je bent hier namelijk dichtbij de natuur, toch vlakbij de stad en kunt hier wonen in een rustige woonwijk. 

Losser

In Losser wonen de meest nuchtere mensen uit heel Twente. Ook Losser heeft een prachtige natuur die nooit gaat vervelen. Het is vanuit Losser ook makkelijk om een bezoekje te brengen aan het Duitse Gronau, Want binnen slechts 5 minuten fietsen steek je zo de Duitse grens over. Het woningaanbod in Losser is zeer beperkt. Echter zijn er wel vele nieuwbouw trajecten aan de gang op De Saller. Mocht je in Losser willen gaan wonen dan kun je het beste via een makelaar in losser je inschrijven op het woningaanbod of informatie aanvragen over de toekomstige huizen die op De Saller zullen worden gebouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *