house

Met een aankoopmakelaar vind je een woning

We hadden ons huis eindelijk ingericht, na zoveel gedoe! Het is een kriem om een huis te vinden. Mijn vriendin en ik wilden zo graag, maar telkens visten we naast het net. Ik kan je vertellen: dat zet druk op een relatie, maar uiteindelijk lukte het. Het lukte zelfs nog gemakkelijker dan wij hadden gedacht. We namen een aankoopmakelaar in de armen. Ongelooflijk hoe snel dat ging!

Tijd voor een eigen huis

Na het zoveelste te vergeefse bod ging er wederom een huis aan onze neuzen voorbij. Mijn vriendin en ik hebben gelukkig een mooi appartement, maar onlangs in ons gezin uitgebreid. Een prachtige dochter! We wilden daarom ons eigen huisje. Je weet wel, met een tuin een schuurtje (of garage), eigenlijk de hele rambam. Nou kom er maar eens aan!

Aankoopmakelaar

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zag zitten. Je wilt iets zo graag, maar dat lukt dan telkens niet. Gek genoeg kwam er op dat moment een kans voorbij. Ik stond een verjaardag en een kennis van mij vertelde mij over een aankoopmakelaar. Ik weet natuurlijk wat een makelaar is, maar een aankoopmakelaar was mij vreemd. Die kennis vertelde mij dat Makelaar 4You in de armen had genomen. Zij hadden vrijwel alles voor hem geregeld. Hij had verteld wat hij precies wilde en zocht en Makelaar 4you was op pad gegaan. 

Goede kennismaking

Ik zag een mogelijkheid! Dus ik met mijn vriendin overleggen, ze was meteen enthousiast. Zou dit het dan kunnen zijn? Na een kennismaking bij Makelaar 4you gingen zij direct voor ons aan de slag. Het was echt geweldig, want er viel en ontzettende last van ons af. Wij konden ons ding doen en de makelaar ging voor ons opzoek. Binnen een maand: een bezichtiging! Het huis was fantastisch. Ik moet eigen zeggen, het huis is fantastisch, want we wonen er: met z’n drietjes! Het huis was zo’n mooi bedrag aangeschaft dat we zelfs nog geld hadden voor een gloednieuwe vinylvloer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *