Mokken met je logo maken de werkdag nét iets fijner

Mokken met je logo zijn eigenlijk onmisbaar op de werkvloer, nietwaar? Het is weer maandag, iedereen komt weer vanuit huis naar de zaak en tijdens het bespreken van het weekend wordt de nodige koffie en thee naar binnen gegoten. Mokken met je logo zijn dan van levensbelang, veel mensen functioneren pas na een goede kop koffie. Regel een mok met een mooie bedrukking om dat dagelijkse opstartmoment net even wat leuker te maken.

 

Mokken met je logo

 

Mokken met je logo bedrukken

Als je jouw bedrijfslogo op een mok laat zetten, is jouw bedrijfsnaam altijd top of mind. Niet alleen bij de gebruiker van de mok, maar ook bij iedereen daar in de buurt. En het mooie van mokken bedrukken is dat de gebruiker deze vaak op zijn bureau of werkplek laat staan, waardoor iedereen de hele dag aan jou wordt herinnerd. Ook als je niet je bedrijfsnaam of bedrijfslogo wilt gebruiken, kun je mokken bedrukken nog steeds gebruiken. Zet een inspirerende quote of een grappig stripje op de mok en je tovert gelijk een lach op ieders gezicht. Mokken bedrukken is leuk om toe te voegen aan het kerstpakket of als relatiegeschenk. Maar na een training kun je de deelnemers mokken met je logo meegeven en op een beurs is zoiets ook een geliefd item om mee te nemen. Zie hoe snel jouw boodschap zich verspreidt!

 

Mokken met je logo slim inkopen

Mokken met je logo kun je snel en gemakkelijk bestellen, maar je moet dan wel even op wat specificaties letten. Zo is het handig om te weten of en hoe vaak de bedrukking in de vaatwasser overleeft. En de inhoud van de bedrukte mok is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Daarnaast is de kleur van belang. Afhankelijk van de bedrukking kun je kiezen uit verschillende kleuren. Je wilt niet dat de boodschap vloekt met de mok, want dan eindigen de mokken met je logo achterin het kastje. Daar waar je ze niet wilt hebben. Mokken met je logo kunnen goed gezien worden, kies wat bij jou past en je boodschap zal snel verspreid worden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.