Teamtraining

Teamtraining

Ben je op zoek naar een passende teamtraining voor jouw team? Wil je een teamtraining die van waarde is voor je team en die een goede balans heeft tussen actie, plezier en diepgang dan is bokscoaching misschien wel wat je zoekt.

Een goede teamtraining

Een team dat vlot werkt en goede resultaten levert, kan ook met spanningen en conflicten omgaan. Maar zulke eigenschappen komen meestal niet vanzelf, want een team kent zo zijn eigen dynamiek en soms gebeurt er van alles onder water. Een goede teamtraining haalt deze dynamiek naar boven en zorgt ervoor dat er op een veilige manier met elkaar gesproken wordt, waarna er onderling nieuwe afspraken worden gemaakt. Een teamtraining zoals bokscoaching is dus een waardevolle investering.

Wat is bokscoaching

Bokscoaching is een manier van coachen waarbij je voelt in je lichaam hoe je op situaties reageert en dat maakt het een leuke en begrijpelijke manier om gedragsverandering te bewerkstelligen. Tijdens de coaching wordt een lichamelijke ervaring gekoppeld aan een mentaal model en zo ontstaat er concreet nieuw gedrag. Je krijgt dus meer dan alleen een map vol met informatie. Het team krijgt de opdracht mee om de opgedane inzichten toe te passen in de werksituatie en online hulp om het aangeleerde gedrag ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

Kies voor bokscoaching teamtraining

Wil je je werknemers in beweging brengen, zet ze dan niet aan tafel, maar zet ze aan de slag. Bokscoaching zorgt voor verbinding, want er wordt gebruikgemaakt van vechtsport als leerinterventie en therapiemiddel. Je maakt op een andere manier contact met je collega’s, wat plezier en ontspanning binnen het team terugbrengt. Samen boksen geeft energie en door te werken met het lichaam en het brein blijft het geleerde beter hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.