ZZP-Boekhouder Amsterdam is online boekhoudkantoor

ZZP-Boekhouder Amsterdam is online boekhoudkantoor

Boekhouder Amsterdam is de zzp-boekhouder. Wilt u de overstap maken naar een ander kantoor. Dat kan. Bij ons betaalt u 80 euro exclusief BTW per maand all-in. ZZP-boekhouder-Amsterdam werkt via Online boekhouden. De tijd van volle mappen is voorbij. Als u klant wordt bij ZZP-boekhouder-Amsterdam dan leren wij u ook stap voor stap om digitaal verder te gaan. Less is more is ons motto. Minder papierwerk, niet meer printen, minder reistijd, minder afspraken. Maar meer tijd voor datgene waar u uw geld mee verdient:omzet maken. Voor 80 euro excl. btw verzorgen wij de btw-aangifte, de aangifte inkomstenbelasting, de balans en het antwoord op de vragen die u heeft. Bel 06-13936399 voor meer informatie. Wij zijn elke dag van de week open en bereikbaar tot 22.00 uur.

Mailen boekhouding

U mailt elk kwartaal de pdf van uw bankrekening, een mt-940 bestand mag ook, u klikt even uw verkoopfacturen aan die al op uw pc staan en zet die in de mail. Als u die verstuurt kunnen wij al tachtig procent van het werk doen. Zeer gericht vragen wij inkoopbonnen van u op. U dient ze zelf zeven jaar te bewaren, maar wij hoeven niet elk kwartaal de maandelijkse factuur van Vodafone te zien. Eenmaal is genoeg.

Mutaties bank inlezen

Daarom vragen wij zeer gericht uw kostenbonnetjes op. Wij lezen uw bankgegevens in en boeken de omzet en controleren die met de ontvangsten op de bank.

Heeft u een pc, een smartphone, een e-mailadres en/of een scanner? Dan kunt u toch ook online de boekhouding aanleveren.

Tips

Wij geven u advies op maat en wij letten op uw persoonlijke omstandigheden. Heeft u een koophuis, een zakelijke auto, een youngtimer of privé een auto. Splitst u de zakelijke en privébankrekening. Wat doet uw partner. Koopt u alles zelf of koopt u veel op afbetaling. Wat houdt u aan het einde van de streep over van uw bruto-omzet. Weet u hoeveel geld u moet reserveren voor de Inkomstenbelasting. En wat voor de BTW. Wij geven u de antwoorden. Hierdoor kunt u zich zonder zorgen richten op dat waar u goed in bent: het draaien van uw eigen zaak.

Achterstand inhalen

ZZP-boekhouder Amsterdam helpt bij betalingsproblemen of achterstand boekhouding. In legio gevallen dachten cliënten dat het probleem niet te verhelpen was. Maar door onze expertise en contacten kunnen we meer doen dan u denkt.

Bij een achterstand boekhouding  regelen we:

  • Boeken van bank etc mbt achterstanden boekhouding zoals verkoopfacturen, de inkoopfacturen,
  • Verwerken van mutaties van  de bank, giro, kasboek
  • Samenstelling van de balans-en winst en verliesrekening
  • Indienen van de aangifte Inkomstenbelasting (IB).
  • De aangifte omzetbelasting per kwartaal verzorgen

Contact

Bel 06-13936399 voor meer info of mail naar info@zzp-boekhouder.nl Wij zijn dagelijks open, ook na 18.00 uur. Ook in het weekend. Of we kunnen een skypen of zoomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *