Camping ommen

De 5 leukste campings van Nederland

Natuurlijk wil je dit jaar voor je gezin de leukste vakantie ooit. Maar waarom zou je die ver weg zoeken? Wij verzamelden voor jou de 5 leukste campings van Nederland voor een heerlijke actieve vakantie in eigen land.

1. Camping Ommerland

Deze camping ligt in de prachtige bosrijke omgeving van Ommen. Je verblijft er in bungalow, chalet, glamping lodge of op een kampeerplek midden in het bos. Deze camping Ommen heeft een manege met 20 shetlandpony’s voor een onvergetelijke vakantie met paard. Je kunt er pony’s aaien, ze helpen verzorgen of meenemen op een rit door het bos.

Lees meer over camping Ommerland.

Camping met paard
Camping met paard

2. Kampeerdorp de Zandstuve

Een camping voor het hele gezin met binnen- en buitenzwembad, een speelkasteel en een animatieteam zodat de kinderen zich geen moment vervelen. Je er kampeert er met eigen tent of caravan of in glamping lodges en safaritenten. Met een restaurant, een echte Friet Fabriek, ijspaleis en een pizzatent op het terrein eet je geen moment buiten de deur.

3. Camping Samoza

Deze gezellige gezinscamping ligt midden in de mooie op de Veluwe. Jong en oud beleeft er de leukste avonturen in de natuur, maar ook op de camping zelf is er van alles te doen. Zo is er een binnenzwembad, een buitenzwembad en een prachtige manege. Je kampeert er met je eigen tent of huurt een lodge, bungalow of chalet. De camping accepteert honden en zelfs je eigen paard of pony kan mee op paardenvakantie! Bekijk camping Samoza.

4. Camping Landgoed De Berenkuil

In natuurlijke hart van Drenthe ligt camping De Berenkuil. Dit is een echte kindercamping waar alle activiteiten beginnen met miniberentijd. De Berenkuil ligt op een groot natuurterrein, met ruime kampeerplaatsen en een eigen speeltuintje direct naast de deur. De Berenkuil biedt ook glamping accommodaties voor een welverdiende ontspannende vakantie.

5. Camping de Meeuw

Aan het Brielse meer ligt Camping de Meeuw, de ideale camping als je van water houdt. Met de Noordzee maar op 15 km afstand is dit de uitgelezen camping voor watersportliefhebbers en vissers. Camping de Meeuw is een hondvriendelijke camping, je verblijft er met je tent, caravan of in een trekkershut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *