Een echt e-bike voor jou

Wanneer je al een tijdje op zoek bent naar een e-bike maar niet precies weet welke dat je moet kiezen kunnen wij je even op weg helpen. Op amslod.nl zie je verschillende e-bikes die heus aan jouw wensen zullen voldoen. Er is een ruime keuze in verschillende modellen van Amslod. Zo is er ook de keuze tussen een fiets met een middenmotor die vaak in het frame zit. 

Het model voor komend najaar

Komend najaar komen er weer een aantal nieuwe Amslod elektrische fietsen uit die je zeker niet mag missen. Ben jij op zoek naar een elektrische fiets met middenmotor dan moet je zeker eens kijken voor de Amslod Kent E-LD-600. Deze elektrisch fiets komt in het najaar uit. Bij deze e-bike zit de accu in het frame waardoor je geen extra ruimte op de achterkant nodig hebt. Bij deze fiets zullen ook heuvels en bergen geen kwaad doen en zal je met gemak opkomen. De accu heeft een inhoud van een 600 watt uur waardoor je dus vele kilometers kunt maken zonder hem op te hoeven laden. 

Amslod fietsen, waar vind ik die?

Niet elke dealer van e-bikes verkoopt ook het geweldige merk Amslod. Wil je per se een Amslod e-bike dan zal je daar wel even voor moeten kijken dat ze die bij jou in de buurt ook verkopen. Ook al is het niet gek om er een stukje voor te moeten rijden. Je kunt jezelf de vraag stellen waar vind ik amslod fietsen? maar je kunt natuurlijk ook gewoon even op de site van Amslod kijken. 

Hoe denkt men over Amslod fietsen?

Wil je graag weten hoe andere mensen over de Amslod fietsen denken dan is het natuurlijk altijd goed om te kijken naar een Amslod Fietsen Review. Hier lees je dan wat de bevindingen zijn van andere klanten die ervoor hebben gekozen om een Amslod e-bike te kopen. Omdat de review van deze Amslod fietsen via een onafhankelijke partij loopt zal je niet alleen maar de goede, maar ook de minder goede reviews zien. Op deze manier kan je nog beter een keuze maken of het voor jou wel of niet te doen is om te gaan voor een Amslod fiets al moeten we eerlijk zeggen dat je toch het beste zelf even langs een dealer kunt gaan waar ze deze geweldige fietsen verkopen zodat je het met eigen ogen kunt zien en soms zelfs even kunt testen door er een stukje op te rijden. Zo weet je meteen of het echt wel wat voor jou is en of dat je de juiste keuze gaat maken wat fiets aan gaat. 

Onderhoud van de Amslod fiets

Voor het onderhoud van je Amslod fiets kun je altijd bij een Amslod dealer terecht. Zit die niet in de buurt dan kan je een afspraak maken om je fiets op te laten halen zodat de onderhoudsbeurt gedaan kan worden. Sommige dealers komen zelfs aan huis met hun mobiele werkstation. Altijd veilig onderweg. Wel zo fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.