Een nieuwe kans voor uw kapotte meubels

Na jarenlang gebruik is uw stoel of bank wellicht doorgezakt en/of versleten. Het is uiteraard een optie de oude stoel of bank te vervangen. Echter zijn mensen soms gehecht geraakt aan het meubelstuk en doen ze deze liever niet zomaar bij het afval. Geef uw meubel een tweede kans door te kiezen voor meubelstoffering of meubelreparatie. Opnieuw stofferen is mogelijk van moderne bank tot antieke stoel. Ook bij de keuze voor meubelreparatie is er veel mogelijk. Soms bestaan de werkzaamheden alleen uit het opvullen van een doorgezakt meubel, in andere gevallen wordt het meubel volledig gerestaureerd. Na de meubelreparatie of -restauratie ziet uw meubel er weer perfect uit en kan deze weer jarenlang mee. Zo geeft u uw favoriete meubel een nieuw leven!

De vele voordelen van meubelstoffering en meubelreparatie

Is het leer van uw bank kapot? Geef ‘m een tweede kans door de keuze te maken voor herstoffering of meubelreparatie. Eén van de voordelen is natuurlijk dat u uw favoriete meubelstuk kunt blijven gebruiken. Maar daarnaast brengen meubelreparatie en herstoffering nog verschillende andere voordelen met zich mee. Zo is een antieke stoel of bank repareren een stuk duurzamer dan het kopen van een nieuw meubelstuk. Een ander voordeel is dat de aanschaf van een nieuw meubel in veel gevallen prijziger is dan het repareren van een kapot meubel. Het resultaat van meubelreparatie of -stoffering? Een stoel of bank dat er weer als nieuw uitziet!

Uw favoriete meubel door eerlijk vakmanschap laten herstellen

Vanzelfsprekend wilt u dat uw favoriete meubel er na reparatie weer geweldig uitziet. Bij Arends Stofferingen wordt er altijd gegaan voor een verbluffend resultaat. Bij Arends kunt u met elk meubel terecht. Van klassieke loungestoel tot rieten krukje en van herstofferen tot volledige renovatie. De opties zijn zeer divers en u zult versteld staan van het resultaat. Betaalbaar vakmanschap staat hoog in het vaandel. Dit vindt u zoal terug in goede service en het KIM-keurmerk. Twijfelt u of meubelstoffering of -reparatie een mogelijkheid is voor uw versleten meubel? Neem dan contact op. Opnieuw bekleden of repareren is bijna altijd een optie én een top investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *