Hoe bloemen je huis kleur geven

Je huis opfleuren door wat meer natuur naar binnen te halen. Waarom niet? Het staat namelijk enorm leuk en geeft je interieur iets extra’s.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een gekleurd behang op de muren te doen om je huis wat meer kleur te geven- misschien zelfs behang met bepaalde texturen? Daarnaast zou je ook meerdere foto’s in mooie lijstjes kunnen ophangen om wat meer sfeer te creëren. En daar heb je helemaal gelijk in, maar waarom zou je niet meer doen? Echte planten en bloemen kunnen je nog zoveel meer bieden. Het lift de sfeer van je huis nog een level hoger. Natuurlijk moet je voor echte planten en bloemen wel goed zorgen anders heb je er niet zo lang plezier van en moet je al snel weer nieuwe halen. Echter is daar natuurlijk ook een oplossing voor. Denk bijvoorbeeld eens aan nep planten of droogbloemen die veel minder tot geen verzorging nodig hebben.

Met zoveel keuze is het natuurlijk lastig kiezen. Elke plant is ook nog eens anders waardoor ze allemaal verschillende verzorging nodig hebben. Daarom is het verstandig om vooraf al te weten wat voor zorg een plant nodig heeft, voordat je er thuis pas te laat achter komt. Planten en bloemen staan niet alleen heel erg leuk in je huis, ze zijn ook nog eens goed voor ons. Zo geven ze bijvoorbeeld zuurstof af in de lucht waarin in jij woont. De lucht die je dus dagelijks inademt.

De opkomst van droogbloemen

Ondertussen zijn ze weer helemaal terug van weggeweest. Waar droogbloemen in de jaren 70 & 80 enorm populair waren, waren ze in de tijd die daarop volgende op hun retour. Maar vandaag de dag maken ze weer een hele sterke comeback. Ze zijn hartstikke duurzaam en je kan er heerlijk lang van genieten omdat ze weinig zorg nodig hebben. Daarnaast geeft zo’n boeket een giga grote fleur- en kleurboost aan je interieur. Ze passen overal bij en zijn dus ook in elke ruimte een mooie eyecatcher. Naast dat ze dus heel mooi zijn om naar te kijken ruiken ze ook nog eens heerlijk. Iets wat je zeker niet had verwacht hé? Reden genoeg om eens te kijken of leuke droogbloemen wat voor jou interieur kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *